Klantenservice

Wij zorgen ervoor dat u altijd op de eerste plaats staat. Onze doelstelling is u zo blij mogelijk maken met de producten die wij u leveren.  Wij garanderen alle artikelen van de beste kwaliteit. Dit voorzien wij door in de fabrieken een extra test proces in te lassen. Nadat de artikelen bij ons geleverd zijn, wordt er een aanvullende test uitgevoerd om u met zekerheid te voorzien.  Als laatste controle punt testen wij de artikelen voor verzending nogmaals zodat wij een 100% zekere kwaliteit kunnen leveren. 

 

Contact

Mocht u enkele vragen/klachten hebben over onze geleverde artikelen. Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

E-mail: info@jouwmassage.nl

Mobiel: +31 6 55971734

 

Veiligheid

Jouwmassage staat garant voor uw privacy. Wij kiezen er daarom ook voor om geen cookies in te stellen. Wij delen uw aankopen ook niet met derde partijen. 

Al uw aankopen bij ons blijven privé.

 

Verzenden

Wij streven er naar dat na de aankoop al uw artikelen zo snel mogelijk worden geleverd. Bestellingen die voor 17.00 worden geplaatst zullen de zelfde dag nog worden meegegeven aan onze koerier. Zodra dit gebeurt ontvangt u van ons een mail met de bijbehorende track and trace. Bestellingen binnen Nederland worden geleverd door DHL en bestellingen uit België worden geleverd door PostNL. 

 

Contactgegevens:

Adres: Parallelweg 124-48, Beverwijk

E-mail: info@jouwmassage.nl

Telefoon: +31 6 55971734

Maandag t/m Vrijdag: 09.00 - 18.00